Te biztosan egy jó anyuka,  vagy jó apuka vagy, ha ezeket a sorokat olvasod, mert valószínűleg, éppen a gyermekednek keresel valami hasznos időtöltést. Jó helyen jársz.

Szabadkai Anna vagyok az Ötpötty Kreatív Foglalkoztató és Játszóhely vezetője. Én vagyok az, aki segít eligazodni neked. Szeretek játszani és szeretem, ha a körülöttem levő kicsik és nagyok igazán jól érzik magukat.

Huszonöt évig dolgoztam óvonéniként, tehát pont huszonöt év tapasztalat van a hátam mögött. Óvonéniként is szerettem varázsolni, és ma is, minden alkalommal szárnyakat kapok az elragadtatott gyermekszemektől. Szeretem ezeket a szárnyakat, és ők is szeretik, ha varázsolok.Hiszem, hogy az önfeledt, örömteli együttjátszásnál kevés fontosabb dolog van és tudom, hogy a legnagyobb tanítómestere gyermekednek Te vagy!
Hiszen attól tanul, akit szeret és abból tanul, amit szeret.

Hogy vannak rázósabb napok?

Hogy van, amikor neked egy  jó adag energia kell már a következő naphoz, neki pedig csak játék, játék, játék?

Megoldás: ÖTPÖTTY!

Szeretnéd ha minőségi időt tölthetnétek együtt?

Jó lenne ha mindeközben,  otthon is használható kulcsfogásokat, metodikákat, egyszerű mozgássorokat ,dalokat, mondókákat is  megtanulhatnál? – Tudod, minden gyermeknek a saját anyukája hangja a legszebb!

Megoldás: ÖTPÖTTY

Nem szeretnéd bölcsibe adni, de jó lenne, ha értő és érző kezekben töltené a délelőttjeit, amíg nagyobb  gyermek közösségbe nem kerül?

Megoldás: ÖTPÖTTY

Zene, mese, mozgás, alkotás, játék, ez pontosan ÖT olyan terület, amely az ÖT érzékszervre hatva, ÖT alapvető készséget fejleszt.  Ez az ÖT készség pedig a fizikai, érzelmi, kognitív, szociális, és kommunikációs készségek.

Mindez gyermekcentrikus, családias környezetben, kis létszámú csoportokban, gondosan felépített foglalkozásokon valósul meg.

Nézd át az órarendünket, és ha kérdésed van, hívj a 30-6764345 telefonszámon, hogy a számotokra 

legtöbbet adó foglalkozást megtaláljuk.

Ha eldöntötted már, hogy mit szeretnél kipróbálni nálunk, az órarend menüben online is bejelentkezhetsz.

Gyere, játssz velünk!

Aktuális heti órarendünkért kattints ide: Órarend!

   
KAPCSOLAT:
Kecskemét
Nyíl utca 9/B
Szabadkai Anna
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

30/676 43 45