SOHA TÖBBÉ AUTIZMUS

Előadás időpontja: 2017. junius 1. ( csütörtök) 18:00 Helyszín: Ötpötty Kecskemét Nyíl u 9/B

 Az előadás nemcsak autizmusról szól. Enyhébb esetben is hasonló cipőben járhatunk.

Figyelemzavaros, nem érted a viselkedését, többet sír, máshogy reagál a környezetére, érzed, hogy valami nincs rendben, ám nem tudod hogyan fogjál hozzá az okok kiderítéséhez. Kihez fordulj? Segíteni szeretnél de nem tudod hogyan vágj bele.    

Kertész Niki egy győri anyuka, aki eldöntötte, hogy kigyógyítja gyermekét az autizmusból, mára a gyermek autisztikus tüneteinek 90%-a megszünt.

Saját tapasztalatai, kutatása a külföldi szakirodalomban, merőben eltérő szemléletű a hazai megszokott protokollhoz képest, mégis sikeres.

Tisztában vagy azzal, hogy pusztán az étkezés megváltoztatásával milyen eredményes változások történhetnek a gyermeked viselkedésében?

Én magam azért adtam helyt az előadásnak, mert már korábban találkoztam Niki egy előadásával és mert hiszem, hogy az a tudás amit ő a gyermeke meggyógyítása során megszerzett igazán hasznos információ lesz mindenkinek aki kűzd ezzel a problémával és annak is aki nem.

https://www.youtube.com/watch?v=54RdhVyGxgQ

Az Ötpötty befogadóképessége limitált és mert sokan érdeklődnek arra kérek mindenkit, hogy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címen jelezze a szándékát.

 

 

Köszönöm! Anna

 

 

   
KAPCSOLAT:
Kecskemét
Nyíl utca 9/B
Szabadkai Anna
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

30/676 43 45