Ötpötty

Kék zóna: március 1.

Ötpötty

MÁRCIUS 1., 17:00-19:00
KÉK ZÓNA AZ ÖTPÖTTYBEN

Tudod, hogy a világon 5 KÉK ZÓNA van? A legjobb helyek, mindenki oda vágyik, aki tud róluk. Szerinted Magyarországon van ilyen? Egészen pontosan Kecskeméten van ilyen, itt nálunk az Ötpöttyben. Első alkalommal március 1.-én 17:00 kezdéssel. Hogy miért? ….és mindjárt mondom azt is, hogy hol vannak ezek a helyek és mi is fog történni itt nálunk.

Kék Zóna lakosainak egyik legfigyelemreméltóbb jellemzője az, hogy valójában ugyanolyan hétköznapi emberek, mint mi is vagyunk. Egyszerűen, szélsőségektől mentesen élnek. Nem rohannak, mégis van idejük mindenre, elsősorban a családjukra, környezetükre és megélni, megcsodálni az örömöt és szépséget az életben. Mindezekkel együtt a leghosszabb ideig élő emberek.

A KÉK ZÓNA EGY LASSÍTÓSÁV.

Amikor a Kék Zónákról olvastam, azt éreztem, hogy kellenek a kék impulzusok és a fejemben máris összeállt egy vízió, amit valósággá álmodtam. Kutatások több pontba gyűjtötték azokat a dolgokat, amik az itt élők életére kihatással vannak. Én azokat írom, most ide, amelyek a MI ÖTPÖTTYÖS KÉK ZÓNÁNK meghatározói lettek.

A család az első!

A Kék Zónák életében A CSALÁD ÉS A VELE JÁRÓ FELADATOK, SZERTARTÁSOK ÉS EGYÜTTLÉT KÖZPONTI JELENTŐSÉGŰEK. A gyermekekbe fektetett szeretet és idő meghozza gyümölcsét, hiszen felnőve viszonozzák ezt a törődést.

– ezért ezen az alkalmon, március elsején, lesz kellemes gyermek program is!

Jó közösség!

VEGYÜK KÖRÜL MAGUNKAT HASONLÓ, A KÉK ZÓNÁKRA JELLEMZŐ, ÉRTÉKRENDŰ EMBEREKKEL!  

Az egyik legjobb hack, a hosszú élethez, ha alaposan megválogatod, kik vannak a közvetlen környezetedben, hogy céltudatos maradhass. Legyél olyanok társaságában, akik inspirálnak  és hozzájárulnak a jó szokások elsajátításához és megtartásához.

– ezért jön erre az alkalomra március elsején,  mindig inspiráló vendég is!

Wine @ Five!

időzítsünk társasági időt és teljesen mindegy, hogy egy pohár vörösbor vagy pezsgő, kávé vagy egészséges turmix mellett beszélgetünk.

 – ezért lesz a kezünkben ezen az alkalmon, március elsején, egy pohár finom ital, finom falatokkal!

MÁRCIUS 1. 17:00-19:00 KÉK ZÓNA AZ ÖTPÖTTYBEN

Hogy ki lesz a KÉK ZÓNA első vendége?

KŐHALMI FERENC bűvész, zenész,

Kőhalmi Ferenc nem egy hétköznapi figura a bűvészvilágban. Nemzetközi bűvészversenyeken ért el előkelő helyezéseket, közötte egy Európa bajnoki bronzéremmel, gyermek- és felnőtt műsoraival szerepel szerte az országban. Feri és a csodagyár – 50 bűvésztrükk címmel, bűvészkönyvet készített gyerekeknek.

Feri keresztlánya mini ovis volt az Ötpöttyben, így a keresztapa gyakran elvarázsolta akkoriban a kicsiket itt nálunk.  Nyári táborainkban a nagyokat is. Esküvőkön meg a legnagyobbakat. A KÉK ZÓNÁBAN nem csak zenélni és bűvészkedni fog, hanem beszélgetünk is vele. Arra kértem, hogy meséljen arról, hogy 7 év hallgatás és távolságtartás után, hogyan talált vissza a szüleihez. Én tudom, hogy részt vett Dr. Menis Yousry Esszencia kurzusain és, hogy a változások hogyan születtek meg benne. Tett azért, hogy változás jöjjön létre az életében. Azon inspiráló emberek közé tartozik, akiknek vidámsága, érzékenysége, életbátorsága, könnyedsége magával ragadó. Vigyen magával mindenki ez az este után egy kis „Kőhalmit” :)

Itt ránézhettek:

https://www.youtube.com/watch?v=59ETZkBvDzA

https://www.youtube.com/watch?v=DKT9yuC9xx0&t=78s

Erre az estére 12 családot tudunk fogadni.

Előre jelentkezés szükséges!

Az este családi díja: (ital, étel, bűvész produkció, zene és beszélgetés)

  • 3 fős család:10.000,- Ft
  • 4 fős család: 11.000,- Ft
  • 5 fős család: 12.000,- Ft

A helyedet a teljes összeg befizetésével tudod biztosítani:

Számlaszám: 50800128-15490500 Szabadkai Anna E.v.

Akkor utoljára nézzük, hol is vannak a világon KÉKZÓNÁK?

Szardínia (Olaszország), Okinava (Japán), Ikaria (Görögország, Nicoya-fennsík (Costa Rica), Loma Linda (USA) + Ötpötty (Kecskemét) :)