Ötpötty

Summer camps 2022

Ötpötty

Video

2022. NYÁRI TÁBORIDŐPONTOK

Június 27. - július 1. FECSEGŐ KEZEK FESTŐ ÉS ALKOTÓ TÁBOR
Július 4-8. SZUPERSZÓNIKUS TÁBOR
Július 11-15. KÍVÁNSÁGTÁBOR
Július 18-22. SZERETLEK TÁBOR
Július 25-29. MONTESSORI TÁBOR
Augusztus 1-5. PLUSSZEGY TÁBOR

Június 27. - július 1. FECSEGŐ KEZEK FESTŐ ÉS ALKOTÓ TÁBOR

Ebben a táborunkban most először, lesznek vászon nélküli napok, "fecsegő kezek" alkotóórák. Elkészítünk egy saját ötletből készülő faliórát is, mindenki kedvére. Minden alkotónapot egy izgalmas kirándulással kezdünk, egy "ötletgyűjő" sétával . Ezután irány a vászon! Kipróbálunk, megtanulunk többféle technikát és garantált, hogy a kész alkotásokkal mindenki elégedett lesz. Igazi festővászonra fogunk festeni :) Kipróbált, igazi öröm és élménytábor. A tábort Müllerné Vincze Izabella festőművész és Dani Ádám Márta művész tanár vezetik

Kinek ajánljuk: minden 5 év felettinek fiúnak és lánynak, aki szeret alkotni
A tábor díja:
38.000,- Ft
A tábor díja tartalmazza az ebédet és minden eszközt amire a festéshez, alkotáshoz szükség van (vászon, ecset, festékek, egyéb)
Maximális létszám: 12-15 fő
Naponta: 7:30-16:00
Jelentkezés: (30) 6764345 (Anna)

Július 4-8. SZUPERSZÓNIKUS TÁBOR

Egy nap kalandpark, egy nap kétpedálon, egy nap kincsvadászat, egy társasjátéknap és +1 nap bűvészkedés és szuperszónikus sebeséggel telik el a hét. Persze tudjuk, hogy a bűvész az aztán igazán izgalmas, a kalandpark meg kihagyhatatlan, és mind ezek között, még három nap igazi kihívás a kreatív elmének és az ügyes lábaknak. Izgalmas kézzelfogható élmények a gyerekek aktív részvételével.

Kinek ajánljuk: Minden kalandvágyó, kíváncsi fiúnak és lánynak (6+ tábor)
A tábor díja: 36.000,- Ft + kalandpark belépő. (Kerekerdő Kalandpark aktuális ára)
A tábor díja tartalmazza az ebédet és az utazások árát. Tízórait és uzsonnát a szülő csomagol.
Maximális létszám: 15 fő
Naponta: 7:30-16:00
Jelentkezés: (30) 6764345 (Anna)

Július 11-15. KÍVÁNSÁGTÁBOR KISANNÁVAL

KisAnnát, már mindenki ismeri, és Dalma olyan mintha őt megdupláznánk! Szóval két szuper energikus, gyerekszerető és vagány lány, olyan tábort tervez nektek, amiben a ti kívánságaitok is teljesülhetnek. Együtt-tábornak is hívhatnánk. Lesz benne utazás, igen, irány Budapest és a bónusz egy ebéd a THE MAGIC-ben, ahol a Varázslótanoncok étkeiből választunk, és mágikus nyalánkságokat kóstolunk, na meg egy JUMANJI vagy CSILLAGOK HÁBORÚJA szabadulószoba kiszabadulói is leszünk. Éééééésssssssss hajókázás, vonatozás, kalandozás, vizibomba délután. Ne hagyd ki! Ja, és ahogy a múlt évben, most is lesz egy bennalvós napunk, hálózsákban, esti fagyizással. A tábor díja az utazás költségét nem tartalmazza. Utazás költsége kb. 4.000,- Ft/ fő (vonat, hajó, tömegközlekedés ára+ szabaduló szoba- KAJLA ÚTLEVÉLLEL- némi kedvezmény várható.). Amennyiben árváltozás történik, a jegyáremelkedést beszámoljuk a tábor díjába. Az utazás napján, a napi hideg élelemről a szülő gondoskodik. A tábor díja tartalmazza a THE MAGIC-ben egy adag ételt a Varázslótanoncok étkeiből ebédre.

Tábor díja: 38.000,- Ft
+ Utazás költsége kb. 4.000,- Ft/ fő (vonat, hajó, tömegközlekedés ára). Amennyiben árváltozás történik, a jegyáremelkedést beszámoljuk a tábor díjába.
Tábor létszám: 15 fő
Naponta: 7:30-16:00
Jelentkezés: (30) 6764345 (Anna)

Július 18-22. SZERETLEK TÁBOR

Ezt a táborunkat, régi ötpöttyös Miniovisainknak és más ovis gyerkőcöknek is szervezzük. Azért, mert hiányoznak nekünk, mert a Mini ovis évek alatt hozzánk nőttek és egy igazi szeretet hetet szeretnénk eltölteni velük. Kerekítő manóval, ejtőernyővel, István bácsival, tapicskolással, papírszínházi mesékkel, együtt sétálással, délutáni összebújós beszélgetésekkel és BŰVÉSZMEGLEPETÉSSEL. Mosolygós, összekacsintós, cinkos együtt töltött nyári napokat adunk a találkozás örömére.

A tábor díja: 35.000,- Ft
Korosztály: 3-7 évesek
Maximális létszám: 10-12 fő
Tábor ideje: 7:30- 16:00
A tábor díja tartalmazza az ebédet. Tízórait és uzsonnát a szülő csomagol.
Jelentkezés: (30) 6764345 (Anna)

Július 26. - július 30. MONTESSORI TÁBOR

A gyermekek, akiket Montessori módszerrel tanítanak, önmotiváltak és függetlenek lesznek. Szabad, kreatív gondolkodóvá válnak. A tábor ideje alatt a gyerekek megismerkednek a Montessori eszközökkel, az eszközök adta másfajta gondolkodással. Minden eszköz és folyamat fokozatosan készít fel az iskolai életre, indirekt játékos tanulás formájában, olyan élvezetesen, hogy észre sem veszi a gyermek, hogy közben tanul. A tábor hét végére, elkészítünk együtt egy Montessori betűs könyvet, a tábori élmények képei is benne lesznek, ami a későbbi betűtanuláshoz személyes emlék lesz majd.

Kinek ajánlom: 4-7 éves gyerekeknek
Tábor díja: 36.000,- Ft
Tábor ideje: 7:30-16:00
Jelentkezés: (30) 6764345 (Anna)

Augusztus 1-5. PLUSSZEGY TÁBOR

Ez a mi nyári minden jót ismétló táborunk. Igen, megsütjük a palacsintánkat, mindenki a magáét, amit meg is eszünk. Lesz strandolás, benézünk a DIGI MUSIC stúdióba, lógatjuk a lábunkat a dombtetőn, Egy kívánságát a csapatnak teljesítjük, amit a tábor első napján a gyerekek megszavaznak. Izgalmas kézzelfogható élmények a gyerekek aktív részvételével.
Kinek ajánljuk: Minden kalandvágyó kíváncsi fiúnak és lánynak (5+)
Tábor díja: 36.000,- Ft
A tábor díja tartalmazza az utazások, belépők árát, és az ebédet. Tízórait és uzsonnát a szülő csomagol.