Ötpötty

Nyári táborok 2023.

Ötpötty

Videó

2023. NYÁRI TÁBORIDŐPONTOK

Július 3-7. FECSEGŐ KEZEK FESTŐ ÉS KÉZMŰVES TÁBOR
Július 10-14. SZUPERSZÓNIKUS TÁBOR
Július 17-21. KÍVÁNSÁG TÁBOR
Július 24-28. MONTESSORI TÁBOR
Július 31. - Augusztus 4. PLUSZEGY TÁBOR

Figyelem! A táborok díjai mellett az ebéd összege külön szerepel, mert a szolgáltató majd csak egy májusi egyeztetés után tud végleges összeget kiajánlani az étkezési alapanyagok árváltozásai miatt. Köszönöm a megértést!

Július 3-7. FECSEGŐ KEZEK FESTŐ ÉS KÉZMŰVES TÁBOR

Ebben a táborunkban, a vászonra festés mellett, lesznek vászon nélküli napok, "fecsegő kezek" alkotó órák. ...és mert minden gyerekbirodalomnak van egy ajtaja, elkészítünk egy "az én szobám, az én várám" táblácskát is! Minden alkotó napot egy izgalmas kirándulással kezdünk, egy "ötletgyűjtő" sétával. Ezután irány a vászon! Kipróbálunk, megtanulunk többféle technikát és garantált, hogy a kész alkotásokkal mindenki elégedett lesz! Igazi festővászonra fogunk festeni :) Kipróbált, öröm és élménytábor ez. A tábort Müllerné Vincze Izabella festőművész és Dani Ádám Márta művész tanár vezetik.

Kinek ajánljuk: minden 5 év felettinek fiúnak és lánynak, aki szeret alkotni
A tábor díja:
48.000,- Ft + ebéd (Ennek ára számunkra is majd csak májusban derül ki.)
A tábor díja tartalmazza az ebédet és minden eszközt amire a festéshez, alkotáshoz szükség van (vászon, ecset, festékek, egyéb)
Maximális létszám: 12 fő
Naponta: 7:30-16:00
Jelentkezés:

Július 10-14. SZUPERSZÓNIKUS TÁBOR

Egy nap kalandpark, egy nap kétpedálon, egy nap kincsvadászat, egy társasjátéknap és +1 nap bűvészkedés. ...és szuperszónikus sebeséggel telik el a hét. Persze tudjuk, hogy a bűvész az aztán igazán izgalmas, a kalandpark meg kihagyhatatlan, és mind ezek között, még három nap igazi kihívás a kreatív elmének és az ügyes lábaknak. A bicajokat, pedig máris lehet feltuningolni a kétpedálos napra! Izgalmas kézzelfogható élmények a gyerekek aktív részvételével.

Kinek ajánljuk: Minden kalandvágyó, kíváncsi fiúnak és lánynak (6+ tábor)
A tábor díja: 45.000,- Ft + ebéd (Ennek ára számunkra is majd csak májusban derül ki.)
+ Kalandpark belépő (Kerekerdő Kalandpark aktuális ára).
A tábor díja tartalmazza az ebédet. Tízórait és uzsonnát a szülő csomagol.
Maximális létszám: 15 fő
Naponta: 7:30-16:00
Jelentkezés:

Július 17-21. KÍVÁNSÁG TÁBOR

KisAnnát, már mindenki ismeri, és Julia olyan mintha őt megdupláznánk! Szóval, két szuper energikus, gyerekszerető és vagány lány, olyan tábort tervez nektek, amiben a ti kívánságaitok is teljesülhetnek. "Együtt" tábornak is hívhatnánk. Lesz benne utazás, igen, irány Budapest – készítünk egy időkapszulát is, amit titkos helyre fogunk elhelyezni. Hogy mi az időkapszula? Ez izgalmas! Egyfajta kommunikáció a jövővel! Éééééésssssssss lesz vonatozás, kalandozás, vizibomba délután. Ne hagyd ki! Ja, és ahogy a múlt évben, most is lesz egy bennalvós napunk, hálózsákban, esti fagyizással.

Kinek ajánljuk: Minden kalandvágyó, kíváncsi fiúnak és lánynak (6+ tábor)
Tábor díja:
50.000,- Ft + ebéd (Ennek ára számunkra is majd csak májusban derül ki.)
+ Utazás költsége, ami kb. 4.000,- Ft/ fő (vonat, és a tömegközlekedés ára (KAJLA ÚTLEVÉLLEL - nagy kedvezmény!)). Amennyiben árváltozás történik, a jegyáremelkedést beszámoljuk a tábor díjába.
A tábor díja tartalmazza az ebédet és az utazások árát. Tízórait és uzsonnát a szülő csomagol. Az utazás napján a napi hideg élelemről a szülő gondoskodik.
Tábor létszám: 15 fő
Naponta: 7:30-16:00
Jelentkezés:

Július 24-28. MONTESSORI TÁBOR

A gyermekek, akiket Montessori módszerrel tanítanak, önmotiváltak és függetlenek lesznek. Szabad, kreatív gondolkodóvá válnak. A tábor ideje alatt a gyerekek megismerkednek a Montessori eszközökkel, az eszközök adta másfajta gondolkodással. Minden eszköz és folyamat fokozatosan készít fel az iskolai életre, indirekt játékos tanulás formájában, olyan élvezetesen, hogy észre sem veszi a gyermek, hogy közben tanul. A tábori hét végére, elkészítünk együtt egy Montessori betűs könyvet, a tábori élmények képei is benne lesznek, ami a későbbi betűtanuláshoz személyes emlék lesz majd.

Kinek ajánlom: 4-7 éves gyerekeknek
Tábor díja: 47.000,- Ft + ebéd (Ennek ára számunkra is majd csak májusban derül ki.)
A tábor díja tartalmazza a napi éttermi meleg ebédet, tízórairól és uzsonnáról a szülő gondoskodik.

Tábor ideje: 7:30-16:00
Jelentkezés:

Július 31. - Augusztus 4. PLUSZEGY TÁBOR

Ez a mi nyári minden jót ismétlő táborunk. Igen, megsütjük a palacsintánkat, mindenki a magáét, amit meg is eszünk. Lesz strandolás, benézünk a DIGI MUSIC stúdióba, lógatjuk a lábunkat a dombtetőn, Egy kívánságát a csapatnak teljesítjük, amit a tábor első napján a gyerekek megszavaznak. Izgalmas kézzelfogható élmények a gyerekek aktív részvételével.

Kinek ajánljuk: Minden kalandvágyó kíváncsi fiúnak és lánynak (6+)
Tábor díja: 47.000,- Ft + ebéd (Ennek ára számunkra is majd csak májusban derül ki.)
A tábor díja tartalmazza az utazások árát és az ebédet. Tízórait és uzsonnát a szülő csomagol.

Jelentkezés: